Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Përbërja e kabinetit të ri qeveritar të Republikës së Kosovës, të drejtuar nga kryeministri Hashim Thaçi

shkarko me rezolucion më të madh

Prishtinë, 22 shkurt 2011

Ministria e Jashtme do të drejtohet nga Enver Hoxhaj;

Ministrinë e Integrimeve Evropiane do ta drejtojë Vlora Çitaku;

Ministër i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Agim Çeku;

Ministër i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi;

Ministër i Financave, Bedri Hamza;

Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve Memli Krasniqi;

Ministër i Zhvillimit Ekonomik, Besim Beqaj;

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë do të drejtohet nga Ramë Buja;

Ministria e Administratës Publike do të udhëhiqet nga Mahir Jağcılar;

Ministria e Infrastrukturës do të drejtohet nga Fehmi Mujota;

Në krye të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, do të jetë Blerand Stavileci;

Ministër i Shëndetësisë do të jetë Ferid Agani;

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale do të drejtohet nga Nenad Rashiq;

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Dardan Gashi;

Ministria për Kthim dhe Komunitete nga Radojica Tomiq;

Prapa

KOSOVO IN UNESCO